Maak een afspraak

Leuk dat je de website van DG Beautysalon bezoekt!

Ik zal mij even kort voorstellen, ik ben Daniëlle Gjaltema en heb sinds 1 februari 2020 DG Beautysalon. In de schoonheidssalon werk ik met de 100% natuurlijke producten van Marlyse Blue. Zuivere en natuurlijke producten die alleen plantaardige grondstoffen bevatten.

Naast alle huidverzorgende behandelingen die ik uitvoer als schoonheidsspecialiste, werk ik met het GeneO⁺ apparaat. De GeneO⁺ zet de huid aan het werk om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen.

Wil je je huid laten stralen, rimpels verzachten, de vermoeide huid een boost geven of gewoon de stress van alledag vergeten? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Maak online een afspraak

Marlyse Blue

‘De kracht van natuurlijke schoonheid’’

De producten van Marlyse Blue zijn natuurzuiver, dat betekent dat er alleen plantaardige extracten en olieën in de producten verwerkt wordt. Dit gebeurt volgens de richtlijnen van organische landbouw daardoor zijn de producten schoner, krachtiger en werkzamer. De producten zijn hierdoor voller van mineralen en vitaminen.

De producten bevatten geen parabenen, siliconen, PEG’s en sulfaten. Dat betekent dat het product ook geen chemische toevoegingen bevat. De producten zijn glutenvrij, vegetarisch en niet op dieren getest. Kortom 100% natuurlijk!

De meeste producten zitten in een airless-fles. Door deze manier komen er geen bacteriën in het verzorgingsproduct terecht en blijft er geen restje achter in de fles.

Laat je huid stralen met de Geneo

De Geneo is het ultieme apparaat voor een jongere, frissere en natuurlijk beter uitziende huid. Een totaalbehandeling in meerdere huidlagen die zowel de buitenkant als de binnenkant van de huid verbeterd.

Met dit apparaat stimuleren we de natuurlijke processen in de huid om de huid te vernieuwen en verjongen van binnenuit.

Meer informatie over de behandelingen