Maak een afspraak

Over Kapsalon Kreatief

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van extensions van Great Lengths, van kort dun haar naar een prachtige volle lange bos. Het is bij ons mogelijk!

In de kapsalon werken wij met producten van hoge kwaliteit, zo is Olaplex het geheim voor gezond en glanzend haar. Dit product kan tijdens het kleuren worden gebruikt om haarbreuk tegen te gaan en zorgt ervoor dat jij langer kan genieten van jouw kleur. Ben jij nieuwsgierig wat Olaplex voor jou kan betekenen je leest het hier. Het creëren van de juiste look doen wij met de producten van KMS en Goldwell, deze krachtige styling producten zorgen voor perfecte stevigheid.

Great Lengths

Great Lengths haar is afkomstig van Indiase vrouwen die tijdens een Hindoëistisch ritueel hun haar offeren. Het haar wordt gevlochten voordat het wordt afgeknipt zodat alle haren vanaf het begin af aan in dezelfde richting liggen. De extensions bestaan dus uit 100% natuurlijk haar met haarschubben van goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de hairextensions van Great Lengths langer mooi blijven en een natuurlijk effect creëren. Great Lengths extensions beschadigen het eigen haar niet. Doordat het 100% natuurlijk haar is kun je het haar als gewoonlijk föhnen, krullen en stijlen.

Meer informatie 

Olaplex

Olaplex is dé oplossing voor heel veel haarproblemen. Het is het enige product dat het haar herstelt, sterk en gezond maakt met blijvend resultaat!

Meer informatie