Maak een afspraak

Wat belooft Olaplex jou?

Olaplex is dé oplossing voor heel veel haarproblemen. Het is het enige product dat het haar herstelt, sterk en gezond maakt met blijvend resultaat!

  • Sterker, gezonder en glanzender haar dan ooit tevoren.
  • Betere elasticiteit van het haar.
  • Langere houdbare kleur.
  • Makkelijker in model te brengen

Hoe werkt Olaplex?

Door kleuren, blonderen, föhnen, stijlen en invloeden van buitenaf (chloor, zee, UV-licht) beschadigd de haarstructuur. Als gevolg van deze invloeden kunnen zwavelverbindingen aan de binnenkant van het haar beschadigen en breken. Het haar zal broos worden en heeft geen glans meer. Olaplex brengt jouw haar terug naar de originele staat die het had voordat het ooit beschadigd werd. Olaplex is niet te vergelijken met een conditioner of masker omdat het niet werkt aan de buitenkant van het haar. Olaplex herstelt de schade aan de binnenkant, daardoor bouwt het haar van binnenuit op zonder dat het resultaat uitgespoeld wordt.

Olaplex salonbehandeling

De herstelbehandeling is de behandeling voor beschadigd haar. Het beschadigde haar herstelt onmiddellijk en voorkomt uitdroging en verdere haarbreuk. Het haar voelt na de behandeling voller aan en is minder pluizig. De herstelbehandeling bestaat uit No. 1 en 2, om langer plezier te hebben van dit resultaat zijn er thuisproducten. Dus gegarandeerd gezond haar!

Maak een afspraak

Het Olaplex systeem voor thuis

De No.3 is de herstelbehandeling die je zelf 1x per week thuis uitvoert. Het herstelt de verbroken zwavelbruggen en de alledaagse schade aan het haar als gevolg van styling, warmtebronnen zoals föhn en stijltang. De No. 3 is het thuisproduct om te gebruiken na de salonbehandeling.

De No.4 Shampoo en No.5 Conditioner deze producten zorgen voor sterk en glanzend haar zonder dat het verzwaart en de volume verliest. Het is geschikt voor dagelijks gebruiken zorgt voor perfecte hydratatie.

De No.6 Leave-in treatment zorgt voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur. Het versnelt de droogtijd en beschermt en versterkt het haar.

De No.7 Olie herstelt, versterkt en creëert een hoge glans en vermindert pluizig haar. Het heeft een hitte bescherming tot 230*C, verzwaart het haar niet en houdt de haarkleur langer fris.

Olaplex bevat geen sulfaten, parabenen, en verder chemische ingrediënten. Het is 100% vegan en dierproefvrij en vrij van alcohol.