Maak een afspraak

De afkomst van Great Lengths

Great Lengths haar is afkomstig van Indiase vrouwen die tijdens een Hindoëistisch ritueel hun haar offeren. Het haar wordt gevlochten voordat het wordt afgeknipt zodat alle haren vanaf het begin af aan in dezelfde richting liggen. De extensions bestaan dus uit 100% natuurlijk haar met haarschubben van goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de hairextensions van Great Lengths langer mooi blijven en een natuurlijk effect creëren. Great Lengths extensions beschadigen het eigen haar niet. Doordat het 100% natuurlijk haar is kun je het haar als gewoonlijk föhnen, krullen en stijlen.

Hoe worden de Great Lenghts bevestigd?

Het Great Lengths haarvermeerderingssysteem bestaat uit strengen natuurlijk haar die afzonderlijk worden aangebracht. De extensions worden met bondingen aan het haar bevestigd. De bondingen zijn gemaakt van polymeer, een stof die lijkt op keratine. Keratine is een bouwstof die van nature in het haar aanwezig is. De bondingen bewegen met het haar mee en zorgen voor een goede houvast, zonder het eigen haar te beschadigen. De houdbaarheid van extensions is per persoon verschillend aangezien het natuurlijke haar groeit en uitvalt. Hoelang uw extensions kunnen blijven zitten, hangt dus af van uw natuurlijke haar. Al zult u gemiddeld zo’n 3 tot 5 maanden kunnen genieten van uw extensions.

Ben jij geïnteresseerd in Great Lenghts?

Dan is een adviesgesprek van groot belang, zodat wij naar uw wensen kunnen luisteren en al uw vragen goed beantwoorden. Een adviesgesprek in de kapsalon is nodig voor de kleur en lengte bepaling. Alleen op die manier kunnen wij u het juiste advies en prijs geven. Daarnaast geven wij u meer uitleg over de Great Lengths kwaliteit, duurzaamheid, voordelen en onderhoud.

Voor en na foto’s kunt u vinden op onze Instagram en Facebook.